Аналітики Робочої групи з протидії зовнішньому втручанню в українські вибори у 2019 році Ukrainian Election Task Force готові продовжити свою роботу на осінніх парламентських виборах. Про це голова #UkrainianElectionTaskForce Девід Крамер заявив у Києві 15 травня під час презентації результатів моніторингу на президентських виборах.

«Цей процес може бути навіть важливішим для політичного майбутнього України. Ми добре розуміємо це, як і те, що протидіяти зовнішньому втручанню буде значно складнішим, адже масштаби парламентських виборів більші. Усі учасники готові до залучення, але остаточне рішення буде згодом», – голова #UkrainianElectionTaskForce Девід Крамер.

Аналітики #UkrainianElectionTaskForce 15 травня розповіли про результати їхнього моніторингу на президентських виборах і дійшли висновку, що зовнішнє втручання у президентські вибори в Україні з боку Росії не виправдало найбільших побоювань. Основні ознаки російського втручання фахівці спостерігали у масштабних дезінформаційних та кібератаках.

leave a reply: